sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lankaostoksilla

Niin kuin minä nyt tarvitsisin uusia lankoja, mutta suuntasinpa kulkuni kuitenkin Lahden Kärkkäiselle ja siellä lankaosastolle. Alunperin oli tarkoitus ostaa ontelokudetta ja tehdä siitä muutama koiran lelu, mutta koska en jotenkin innostunut väreistä ja mielestäni ontelokude tuntui ikävältä käsissäni, päätin jättää ontelokuteet roikkumaan telineisiinsä ja pyörsin ostoskärryt ympäri ja päädyin lankahyllyjen väliin.

Kärkkäisellä käyn lankaostoksilla lähinnä siksi, että sieltä löytyy Dropsin lankoja hyvä valikoima.Mukaan tarttui tällä kertaa neljä kerää punasävyistä ja yksi kerä vihreäsävyistä Big Fabelia lämpöisiä paksuja kotisukkia varten.

Neljä kerää vaaleanpuna-punasävyistä ohutta Fabelia sievistelysukkia varten, sellaisia kauniita, siroja sukkia varten, joissa on ehkä hieman pitsiä tai jotakin palmikkoa.

Kaksi kerää Regian valko-mustaa ja kaksi kerää kelta-mustaa 4-fädig Coloria. Ihan vain siksi, että ne näyttivät niin hauskoilta ja niistä saisi varmasti hauskat sukat.

Ja myös kaksi iloisen väristä 7 veljestä Polkka kerää, jotka pilkottivat korin pohjalta. Näistä saisi hauskat syksysukat torjumaan pimeyttä, kuvioksi jotakin leikkisää ja monimuotoista, mutta kuitenkin niin, että kuvio tulee esiin monivärisestä pätkävärjätystä langasta.

4 kommenttia:

  1. Oih ja voih - minkä värisii Fabeleitä, yää!! :D

    VastaaPoista
  2. :D No on kyllä aika herkkuja :) Hirvee miettiminen vaan, että mihinkä sukkaan ne raaskii tehdä. Ravelry kovassa käytössä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Mieltä piristää, ainakin mulla, lankaostosreissut :) Vaikkakin hetkittäinen rahanmeno saattaa ahdistaa :P

    VastaaPoista