perjantai 2. tammikuuta 2015

Muutama pipo viime vuodelta

Pipo kummipojalle valmistui pukinkonttiin Novitan Heijastus langasta. Silmukoita 48, alkuun 2o 2n joustinta 10 kerrosta, sen jälkeen 5 kerrosta sileää oikeaa ja kavennukset puikon alussa ja lopussa joka toisella kerroksella ja lopuksi lanka silmukoiden läpi ja kiristys.

Novitan Heijastus langasta valmistui myös pipo kummipojan pikkusiskolle, josta taisi tulla liian iso, mutta eipä ainakaan kiristä päätä :)
Tämän pipon tei myös Novitan Heijastus langasta, tarkoitus oli mennä samaiselle kummipojan pikkusiskolle synttärilahjaksi, mutta tästä taisi tulla liian tiukka tuon kirjoneuleen osalta, että en tiedä onko pipo käytössä lainkaan. Voihan sitä käyttää vaikka nukella, jos ei muuta käyttöä keksi.

Äidille tein Myboshi langasta virkatun pipon joululahjaksi. Ohjeen äiti löysi ET-lehdestä. Ohjeesta en oikein ymmärtänyt, että miten pipo tulee tehdä, joten kaivoin netistä videon, jonka avulla sain lopulta pipon tehtyä. Tupsun tein Novitan isoimmalla tupsukehikolla, joka oli jäljellä ja ainoa, jota koira ei ollut saanut suuhunsa ja rikkonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti