lauantai 4. tammikuuta 2014

Lankaostoksia ja mietteitä kuluneista kahdesta vuodesta


Novita 7 Veljestä Raita
kerässä 150g

Ilmeisesti tämä Novitan uutuus Raita lanka väri on todella suosittua, sillä tänään vieraillessani Kouvolan Prismassa näin lankahyllyssä näitä kyseisiä keriä ainoastaan 6 kappaletta, joista siis omaan ostoskoriini tarttuivat nämä neljä. Toki olen lueskellut Facebookin eri käsityösivustoilla, että kyseinen lanka on loppuun myyty sieltä ja täältä eikä sitä vielä ole saatavilla edes Novitan nettikaupasta. Itse ajattelin, että kun lankaa tapaan ostan sitä, mutta en lähde metsästämään sen kummemmin. Onni siis oli, että tänään Prismassa asioimme ja nämä langat itselleni sain.

9.1.2012 aloitin tämän blogin pitämisen. Silloin kirjoitin, että tarkoituksenani on vuoden aikana opetella uusia juttuja ja tuhota silloinen lankavarastoni, jonka olin sijoittanut olohuoneen sohvalle suurehkoon pahvilaatikkoon. No mitenkä on käynyt nyt tämän oman haasteeni?

Uusia asioita olen opetellut; olen tehnyt pitsikuvioita, palmikkoja, villatakkeja, magic loopilla sukan jos toisenkin varpaista tai varresta aloittaen ja yrittänyt jopa selättää kirjoneulehaastetta, siinä vielä onnistumatta. Entä langat sitten? Olenko saanut tuhottua tuon pahvilaatikollisen lankoja? Ihan varmasti ja vielä enemmänkin. Mutta hyvin pian blogin aloittamisen jälkeen langat alkoivat mystisesti lisääntyä ja nyt lankoja löytyy 7 säilytyslaatikollista (piilossa sohvan, nojatuolin ja kukkatelineen alla), yksi vanha kaapillinen, isohko jalkarahillinen sekä irtonaisia muovipusseja siellä täällä. Jokaiselle kerälle olen kyllä suunnitellut kudottavan asian, mutta... Aina, kun ajattelen että nyt aloitan tästä langasta tekemään tätä, törmään netin ihanissa syvyyksissä johonkin vielä ihanampaan malliin, johon tietenkään ei ole lankoja ja yllättäen taas on tilattu tai käyty ostamassa lisää lankaa.

Taitaa olla tämä taisto menetetty jo alkumetreillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti