maanantai 9. tammikuuta 2012

Projekti alkakoon!

Kuvan tossut, lapaset ja neuletakki Novitan Wool -langan vyötteestä, tehty 11/2009
Joulun alla tulee aina halu tehdä kaikkea käsillä, enkä nyt tarkoita mitään pervoa, ettäs kehtaatte siellä takarivissä. Kauppojen lankahyllyt tulee kierrettyä moneen kertaan ja useimmiten mukaan tarttuu lankakerä jos toinenkin, kunnes niitä huomaa kasaantuneen pahvilaatikollisen verran olohuoneeseen. Novitan lehden pudottua postilaatikkoon ja kulkeuduttua sisälle, menee muutama ilta tutkiessa mitä kaikkea sieltä voisikaan taas tehdä pukinkonttiin, tai ainakin haaveilla tekevänsä. Lopulta sitä kuitenkin tekee pikaisesti "pakolliset" villasukat ja pipot ja käärii ne papereihin pukinkonttiin laitettaviksi. Joulu tuli ja meni, pukinkonttiin eksyi jäälleen muutamat lapaset, villasukat ja kaulaliinat.

Uusi vuosi tuli ja toi tullessaan 366 uutta päivää aloittaa uusia kutomuksia, neulomuksia tai virkkauksia. Tänä vuonna päätin, että käytän pahvilaatikkooni kertyneet langat ja kokeilen ja opettelen uusia malleja ja ohjeita. Olen selannut Novitan lehtiä ja nettiä ja kerännyt mukavimmilta näyttäviä malleja, joita voin opetella tekemään. En ole mikään mestarikutoja, mutta omaksi ilokseni ja toisten harmiksi (anteeksi jo näin etukäteen) tätä projetkia eteenpäin vien. Toivottavasti saan aikaiseksi julkaisukelpoisia kutomuksia.

1 kommentti:

  1. Heissan, voisit kyllä kertoa mullekkin miten sä olet saannu tän blogin aseteltua näin hienosti, mun puutarhablogi on yhtä kaaosta ;)

    VastaaPoista